WoT SRBIJA JE SADA NA NOVOJ WEB ADRESI. ZA PAR TRENUTAKA BICETE PREBACENI NA NOVI WEB SAJT !

Sada se nalazimo na novom domenu i u potpunosti smo redizajnirali nas web sajt. REGISTRACIJA JE BESPLATNA. WoT Srbija je deo SMART TOUCH SRB grupe sajtova.

Copyright © WOT SRBIJA | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by SMART TOUCH SRB | Blogger Theme by www.smart-touch-srb.in.rs | BTheme.net
Омогућава Blogger.

SPONZORISANO

TURNIRI

VIDEO

KONTAKT

Име

Имејл адреса *

Порука *

REKLAMA:

MISIJA

PROSIRIMO NASU ZAJEDNICU !

Vreme je da napravimo sledeci korak i budemo jos veca porodica ! Ucestvuj u osnivanju !

This is default featured slide 2 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 3 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 4 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 5 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

UPDATE

Popular Posts

WOT SRB NA FB:

MODOVI

PRIDRUZI SE TIMU

Trenutno trazimo moderatore za nase naredne projekte. Ukoliko ste zainteresovani javite se u ovoj temi <<< prosirimo ZAJEDNICU >>>

понедељак, 9. фебруар 2015.

NADOGRADNJA NA 9.6: BITNE PROMENE U IGRI + 2 NOVA PREMIUM TENKA



Pozdrav tenkisti , kao sto mozete da procitate u naslovu rec je o verziji 9.6. Iako je test zavrsen jos uvek nadograndja nije implementirana u igru , medjutim pomenucemo sta nas ocekuje u novoj verziji. Ova nadogradnja donece nekoliko znacajnih promena koja ce imati odredjeni uticaj na nacin igranja

Rebalansirana preciznost


Doci ce do znacajnih promena prilikom pogadjanja iz pokreta u metu tj. portivnika. Broj pogodaka bice smanjen. Kako ce to uticati na igru? Pa pre svega bice manje slucajeva gde igraci mogu da pogode "neverovatne" pogodke tako sto ce ostetiti slabu tacku vaseg tenka bez namere dok ste u pokretu ili na vecoj udaljenosti. Rikoset  i smanjenje  XP-a tokom borbe takodje ce titi rebalanisrano. Kao rezultat toga vozaci teskih tenkova moraju biti efikasniji u borbi , narocito u napadu ili u direktnom okrsaju.

Rebalansiran domet vidljivosti (View Range)

Jos jedna znacajna promena u 9.6 bice posvecena dometu vidljivosti vaseg tenka. To ce uticati prvenstveno na tenk distrojere i na rezultat smanjenja  vidljivosti distance na kojoj TD moze da primeti neprijateljsko vozilo.

U ovom trenutku , TD je veoma prednjaci u odnosu na neprijatelje m zato sto moze pre da spotuje ili primeti nepijatelja ako je dobro pozicioniran i napravi dobru stetu a da prodje neprimeceno. Pri promeni dometa vidljivosti naglasice se znacajna podrska TD vozila , koi promovisu timsku igru i strategiju. TD ce zavisiti od ostalih clanova svog tima. Takodje , sa kracim dometom vidljivosti , TD ce morati da bude znacajna podrska drugim vozilima - sto u odbrani tako i u napadu.


Rebalansirani laki tenkovi

Poslednja velika promena u 9.6 zahvatice i lake tenkove. Sa pomenutim promenama u dometu vidljivosti , laki tenkovi ce biti jos trazeniji nego ranije. Nakon nadogranje bice mnogo veci pritisak na ovu vrstu tenkova u timu , zato sto ce morati da spotuju za svoj tim i to efikasno. Ljubitelji ovih tenkova ce povecati svoje preformanse , kao i prezivljavanje u samoj borbi sto doprinosi vecem ucinku u borbi i timu.

OSTALE PROMENE :

Na test serveru 9.6 mogli smo da vidimo i dva nova PREMIUM TENKA 8 TIRA (MEDIUM). Rec je o FRANCUSKOM AMX CDC i JAPANSKOM  STA-2. Moramo napomenuti da je njihova cena na testu bila (100 golda)  , tako da jos uvek ne znamo koliko ce kostati kada se pojave.

STA - 2 


 


AMX CDC




Ostavite vas komentar , kako vam se svidja nadolazeca verzija kao i promene koje donosi. Mozete komentarisati bez registracije pomocu  ili pomocu (FB i GOOGLE PLUS).










1 коментар :

Komentar koji planirate da objavite ne sme da sadrzi uvredljiv sadrzaj. Ukoliko vas komentar vredja druge korisnike ili proziva ih po bilo kojoj osnovi bice uklonjen od strane administratora.