WoT SRBIJA JE SADA NA NOVOJ WEB ADRESI. ZA PAR TRENUTAKA BICETE PREBACENI NA NOVI WEB SAJT !

Sada se nalazimo na novom domenu i u potpunosti smo redizajnirali nas web sajt. REGISTRACIJA JE BESPLATNA. WoT Srbija je deo SMART TOUCH SRB grupe sajtova.

Copyright © WOT SRBIJA | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by SMART TOUCH SRB | Blogger Theme by www.smart-touch-srb.in.rs | BTheme.net
Омогућава Blogger.

SPONZORISANO

TURNIRI

VIDEO

KONTAKT

Име

Имејл адреса *

Порука *

REKLAMA:

MISIJA

PROSIRIMO NASU ZAJEDNICU !

Vreme je da napravimo sledeci korak i budemo jos veca porodica ! Ucestvuj u osnivanju !

This is default featured slide 2 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 3 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 4 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 5 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

UPDATE

Popular Posts

WOT SRB NA FB:

MODOVI

PRIDRUZI SE TIMU

Trenutno trazimo moderatore za nase naredne projekte. Ukoliko ste zainteresovani javite se u ovoj temi <<< prosirimo ZAJEDNICU >>>

недеља, 3. јануар 2016.

SRECNU NOVU 2016 ZELI VAM WOT SRBIJA


Pozdrav tenkisti , WOT SRBIJA TIM zeli vam SRECNU NOVU GODINU !!! Zelimo vam puno zdravlje i srece u zivotu . Nek vam se ispune sve zelje i da budete uspesniji i bolji nego u 2015. Takodje zelimo vam puno uspeha i dobrih borbi u WoT-u. Ukoliko hocete da saznate sta vas ocekuje u 2016 procitajte ceo clanak.

WOT SRBIJA BLOG zavrsava 2015 godinu veoma uspesno. Nas blog zabelezio je ogromnu posecenost i jos jednu godinu zavrsio na prvom mestu kao najbolji izvor informacija vezanih za WoT na podruciju EX YU. Pored statistike i poverenja u nas , imali smo i mini nagradne igre koje su usrecile neke. Naravno imamo i neke projekte koje nismo uspeli da ispunimo , ali oni ce biti realizovani u novoj 2016.

loading...

WOT SRBIJA PLANOVI ZA 2016: Povecati broj kategorija i informacija na blogu , kreairanje video sadrzaja na nasem jeziku , pokretanje foruma i integracija prema nasoj FB STRANICI (FB STANICA je bila poptuno zapostavljena zbog obaveza, ali za 2016 spremili smo potpuno jedinstven i drugaciji pristup ). Bice tu i raznoraznih takmicenja u kojima mozete osvojiti vredne nagrade (i u igri i van nje). Od vas trazimo samo da nastavite da nas pratite kao i do sada. Naravno ne zalimo se i ako se broj poseta poveca.

Planirali smo da za vreme praznika dodelimo jedan telefon (replika Samsung telefona ) , tablet (TESLA) i premium tenk AMX CDC , ali nismo ispunili neke uslove tako da smo igru odlozili . Nas tim je nasao sponzore koji ce samo u prvoj polovini 2016 dodelliti kvalitetne nagrade. Naravno da bi nagrade bile sto bolje i da bi ih bilo vise vi nam morate pomoci u tome. Sve sto je potrebno jeste da nas pratite i da nas podrzavate na drustvenim mrezama.

Da bi ispunili uslove za vec navedenu nagradnu igru moramo pokrenuti neke blogove i broj pratioca na nasim drustvenim mrezama mora dostici odredjeni broj. 

Nas tim pored postojeceg WOT SRBIJA BLOGA pokrece jos dva bloga vezana za igru  i dva bloga vezana za pametne telefefone , tablete , satove kao i aplikacije. Navedeni blogovi bice prezentovani do kraja januara.  

U KOMENTARU NAPISITE ZA KOJU IGRU BI STE VOLELI DA KREIRAMO BLOG ! NAS IZBOR JE CS:GO. ZELIMO DA CUJEMO STA VI MISLITE I PREDLAZETE.


KADA NASA  FB STRANICA BUDE DOSTIGLA 1000 LIKE DELIMO 10 X 100 GOLD-a i PREMIUM TENK TIER 5 PO IZBORU.

facebook, like icon


2 коментара :

  1. Srecna nova godina i vama.Podrzavam za CS:GO !!!Porkecete sajt za tablete i telefone,a nama delite samo po jedan :(

    ОдговориИзбриши
  2. GO GO.Samo napred!CS:GO

    ОдговориИзбриши

Komentar koji planirate da objavite ne sme da sadrzi uvredljiv sadrzaj. Ukoliko vas komentar vredja druge korisnike ili proziva ih po bilo kojoj osnovi bice uklonjen od strane administratora.