WoT SRBIJA JE SADA NA NOVOJ WEB ADRESI. ZA PAR TRENUTAKA BICETE PREBACENI NA NOVI WEB SAJT !

Sada se nalazimo na novom domenu i u potpunosti smo redizajnirali nas web sajt. REGISTRACIJA JE BESPLATNA. WoT Srbija je deo SMART TOUCH SRB grupe sajtova.

Copyright © WOT SRBIJA | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by SMART TOUCH SRB | Blogger Theme by www.smart-touch-srb.in.rs | BTheme.net
Омогућава Blogger.

SPONZORISANO

TURNIRI

VIDEO

KONTAKT

Име

Имејл адреса *

Порука *

REKLAMA:

MISIJA

PROSIRIMO NASU ZAJEDNICU !

Vreme je da napravimo sledeci korak i budemo jos veca porodica ! Ucestvuj u osnivanju !

This is default featured slide 2 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 3 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 4 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 5 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

UPDATE

Popular Posts

WOT SRB NA FB:

MODOVI

PRIDRUZI SE TIMU

Trenutno trazimo moderatore za nase naredne projekte. Ukoliko ste zainteresovani javite se u ovoj temi <<< prosirimo ZAJEDNICU >>>

среда, 23. децембар 2015.

PRO MOD 9.13 + TUNDRA 9.13


Pozdrav tenkisti , prilikom nadogradnje na novu verziju 9.13 potrebno je opet instalirati modove da bi radili . Kao i u predhnodnim verzijama predstavljamo vam PRO MOD za verziju 9.13.

Cekirajte sva polja kao mi u slici koju smo postavili ili ukoliko zelite dodajte jos koje podesavanje.Nakon prvog prozora pojavice se i drugi za zoom mod. Takodje pogledajte nasu sliku i preporuku. Kreiranje PRO MOD ikonice na desktopu je nepotrebno.  


PRO MOD MOZETE PREUZETI <<<OVDE>>>

---------------------------------------------------------------

TUNDRA 9.13

Mi smo testirali dve verzije i veoma smo zadovoljni. U daljem opisu dobicete dva linka za preuzimanje , tako da je izbor na vama. Sta god da izaberete necete pogresiti.

TUNDRA 9.13 [verzija 1] Ova TUNDRA se instalira posle insalacije PRO MODA , sve sto je potrebno jeste da iz ZIP foldera selektujete 2 foldera i da ih kopirate u folder WOT > res_mods > 9.13 . Prihvati izmenu i zamenu postojecih foldera i to je to. Tundra se automatski pokrece sa startovanjem igre. Tunda je samo u zoom modu , ukoliko hocete FULL samo pritisnite F2 . Ovu tunru mozete preuzeti OVDE.

TUNDRA 9.13 [verzija 2] Otvorite preuzet ZIP folder i tundra.exe prebacite na desktop. Nakon startovanja igre , pokrenite i TUNDRU i spustite prozor. Podesavaja ovog moda su veoma jednostavna. Ovu tundru mozete preuzeti OVDE.

-----------------------------------------------------------------

XVM WOT 9.13

Nakon istalacije PRO MODA potrebno je otici na sajt xvm i ulogovati se pomocu postojeceg korisnickog naloga koji koristite za WoT. Nakon toga kliknete na AKTIVIRAJ STATISTIKU , NADOGRADI STATISTIKU , u podesavanjima mozete cekirati sledece : ZASTAVA , TOP 100 IKONICA [KLANOVA] , procenat za pobedu. XVM vam takodje omogucava da vidite koliki je vas WN8.


Постави коментар

Komentar koji planirate da objavite ne sme da sadrzi uvredljiv sadrzaj. Ukoliko vas komentar vredja druge korisnike ili proziva ih po bilo kojoj osnovi bice uklonjen od strane administratora.