WoT SRBIJA JE SADA NA NOVOJ WEB ADRESI. ZA PAR TRENUTAKA BICETE PREBACENI NA NOVI WEB SAJT !

Sada se nalazimo na novom domenu i u potpunosti smo redizajnirali nas web sajt. REGISTRACIJA JE BESPLATNA. WoT Srbija je deo SMART TOUCH SRB grupe sajtova.

Copyright © WOT SRBIJA | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by SMART TOUCH SRB | Blogger Theme by www.smart-touch-srb.in.rs | BTheme.net
Омогућава Blogger.

SPONZORISANO

TURNIRI

VIDEO

KONTAKT

Име

Имејл адреса *

Порука *

REKLAMA:

MISIJA

PROSIRIMO NASU ZAJEDNICU !

Vreme je da napravimo sledeci korak i budemo jos veca porodica ! Ucestvuj u osnivanju !

This is default featured slide 2 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 3 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 4 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

This is default featured slide 5 title

Easy to customize it, from your blogger dashboard, not needed to know the codes etc.

UPDATE

Popular Posts

WOT SRB NA FB:

MODOVI

PRIDRUZI SE TIMU

Trenutno trazimo moderatore za nase naredne projekte. Ukoliko ste zainteresovani javite se u ovoj temi <<< prosirimo ZAJEDNICU >>>

четвртак, 7. април 2016.

WoT Grand Finals 2016 – najbitniji eSports WoT događaj ove sezone

U Varšavi se 8. i 9. aprila održava svetsko finale takmičenja u World of Tanks! Najbolji timovi sa svih kontinenata će se boriti za titulu svetskog šampiona a jedan od njih je i tim koji je potekao sa naših prostora – Kazna Kru!



Ukupno je 12 timova u konkurenciji – po dva najbolja iz Evrope, Rusije, Severne Amerike i Azije i timovi koji su upali kao wildcard učesnici, po jedan iz Kine, Brazila, Evrope i Rusije. Timovi su izdeljeni na četiri grupe po tri ekipe od kojih dve prolaze dalje u četvrtfinale i onda nastavljaju sistemom eliminacije.

Kazna Kru igraju u grupi D, a protivnici će im biti prvaci iz Severne Amerike, tip Eclipse i drugoplasirani iz EU regiona, tim Tornado Rox. Konkurencija je i u drugim grupama opasna jer su tu i poznati profesionalni timovi kao što su Na’Vi iz Rusije, zatim prošlogodišnji pobednici Hellraisers takođe iz Rusije ali i vrlo opasni Wombats on tanks koji dolaze kao pobednici iz EU regiona. Ne treba zaboraviti ni profesionalne timove iz Azije koji su u naletu kao što je na primer EL Gaming koji je prošle godine osvojio drugo mesto. I kada se kaže 'profesionalni timovi', zaista se to i misli – ovi momci vrlo često dobijaju platu da se spremaju za velika takmičenja igrajući World of Tanks po osam do deset sati dnevno, šest dana u nedelji. Pritom su sponzorisani od strane proizvođača igračkih periferija ili drugih dodataka i kao i u pravom sportu nose njihove reklame na takmičenjima.


Za sve pobornike World of Tanks bitna napomena da se format takmičenja u prošloj sezoni promenio, sada više ne postoji ograničenje do Tier VIII tenkova već se igra sa sedam vozila čiji ukupni Tier ne sme preći 68 u zbiru. Dakle najčešće se igra sa pet Tier X i dva Tier IX tenka ili sa šest Tier X i jednim Tier VIII tenkom. Ovo je donelo velike promene pa je sada eSports scena u WoT-u mnogo raznovrsnija i mnogo više taktika stoji na raspolaganju. Preferiraju se brzi tenkovi ili oni koji prave mnogo štete a među popularnijima su B-C 25t, T110E5, FV215b, AMX 50B, WT E-100, Obj 140, T-54, E50, zatim laki AMX 13 90 i Ru 251 - spisak je sada poduži! Sve zavisi od mape koja se odabere i taktike koju će svaki od timova postaviti za svaku mapu. Vreme borbe je povećano na 10 minuta a mape su standardne za timske borbe u kojima se igra napad i odbrana, dakle jedan tim brani dve baze od napada i zauzimanja od strane drugog tima.
Ceo događaj se odvija u Torwar hali, najvećoj sportskoj hali u Varšavi, a organizatori očekuju oko 30.000 posetilaca. Ulaz je besplatan, svi posetioci dobijaju i nagradu u vidu tenka u igri, a kupovinom VIP karte za oko 60 evra dobijate i vredne tenkove u igri pored naravno boljih mesta u hali. Tu su i druge aktivnosti, možete igrati World of Tanks, probati na konzolama, pogledati VR kutak i slično.


<<<PRENOS NA NASEM BLOGU I OFFICAL WG TWITCH KANALU>>>

Постави коментар

Komentar koji planirate da objavite ne sme da sadrzi uvredljiv sadrzaj. Ukoliko vas komentar vredja druge korisnike ili proziva ih po bilo kojoj osnovi bice uklonjen od strane administratora.